informație

KETO DIET - UN INSTRUMENT INOVATOR CARE FUNCȚIONEAZĂ DE LA PRIMA UTILIZARE!

  • Absoarbe grăsimea și o transformă în energie
  • Elimină toxinele din corp
  • Suprimă pofta de mâncare și oferă energie
  • Elimină edemele
  • Produce dopamină (hormonul fericirii)

Ingrediente de calitate înaltă care te ajută să slăbești rapid și sigur!

KD

Cetone de zmeură

Acțiunea lor este similară cu corpurile cetonice pe care organismul însuși le produce. Acestea transformă grăsimea în energie, accelerează metabolismul și suprimă senzația de foame.

Beta sitosterol

Neutralizează efectele negative ale dietei fără carbohidraţi, curăță pereții vaselor sangvine de colesterol, îmbunătățește imunitatea, încetinește îmbătrânirea organismului.

Bromelaină

Aceasta este o componentă găsită în ananas și kiwi. Contribuie la descompunerea activă a grăsimii viscerale, elimină excesul de apă din organism.

Sinefrina

Distruge celulele grase, asigură drenajul limfatic. Contribuie la arderea intensă a caloriilor, mărește capacitatea de muncă și rezistența.

DUPĂ CE ÎNCEPI SĂ FOLOSEȘTI KETO DIET, CUM SE VA SCHIMBA CORPUL TĂU?

KD

Ziua 1

Vei observa că dimineața, după ce te trezești, te simți mai revigorat și odihnit.

Ziua 7

Corpul începe să funcționeze în modul de slăbire, începi să elimini grăsimea.

Ziua 14

Devii mai vesel, ai slăbit deja. Acum începi să porți haine cu o mărime mai mică.

Ziua 21

Corpul tău întinerește, ocupă mai puțin spațiu, greutatea în exces a dispărut.

Ziua 28

Ai slăbit foarte mult! Începi să porți haine cu încă o mărime mai mică și mai sexy. Toată lumea e înnebunită după tine!

CU KETO DIET, EȘTI LA UN SINGUR PAS DISTANȚĂ DE REZULTATELE PE CARE LE DOREȘTI! IATĂ POVEȘTILE CÂTORVA DINTRE CEI 2.350 DE CLIENȚI AI NOȘTRI.

KD

Mi-am reînnoit complet garderoba și, cel mai important, acum am un iubit!

Amalia Manea 30 de ani, Slatina

Am 30 de ani, dar, în ultima vreme, cântăream 80 kg. De asemenea, aveam o mulțime de probleme cu stomacul. Prin urmare, nu mi se potrivea nicio dietă. Este destul de greu să găsești produse dietetice bune în orașul nostru. Nu am fost niciodată amatoare de sport. Nu îmi place să fac exerciții. Dar atunci când am aflat despre Keto Diet, totul s-a schimbat. Am urmat toate instrucțiunile timp de o lună, iar așteptările mi-au fost întrunite! Este incredibil. În această perioadă, mi-am reînnoit complet garderoba și, cel mai important, acum am un iubit! Flori, întâlniri, plimbări prin parc! Nu aș fi crezut niciodată că voi avea parte de toate acestea! Plănuiesc să mai comand o cură. Și vreau să repet cura periodic, pentru a-mi menține permanent greutatea.

Încap din nou în pantalonii pe care îi purtam înainte de prima sarcină!

Laura 33 de ani, București

După al treilea copil, nu am mai reușit să revin la forma anterioară. Burta îmi atârna și aveam grăsime pe coapse. Numai când mă gândeam la asta eram disperată, dar nu aveam ce face. Problema era că nu aveam deloc timp liber, ca mamă a trei copii... Nu pot urma diete, pentru că sunt alergică la foarte multe alimente! Și încă alăptez. De aceea, nu e ușor să aleg sistemul corect de nutriție. Vecina mea mi-a spus că a slăbit după naștere cu Keto Diet. Prospectul susține că grăsimea în exces dispare după o lună. Nu-mi venea să cred. Am citit și recenziile clienților și am zis că nu am nimic de pierdut dacă îl iau, așa că am început să-l folosesc. Într-o săptămână, am început să simt primele diferențe. Aveam mai multă energie, dormeam mai bine. Desigur, poate este doar o coincidență. Pe atunci, vremea era mai bună și l-am mutat pe fiul cel mic în dormitorul lui. Două săptămâni mai târziu, nu-mi puteam crede ochilor! Pierdusem deja câteva kilograme! Nu trecuse nici măcar o lună. Încăpeam din nou în pantalonii pe care îi purtam înainte de prima sarcină! Soțul meu a devenit mult mai activ în pat. Următorul nostru copil este probabil pe drum deja :)) Acum știu cum să revin în formă după naștere. Nu mă mai tem.

Nu poți păcăli cântarul: am slăbit 8 kg!

Cristina 32 de ani, Brașov

Am avut foarte multă grijă de corpul meu până la 27 de ani. Eram în formă bună și arătam bine. Dar anii au trecut și și-au făcut apariția schimbările hormonale. Nici nu mai aveam energie și voință pentru exerciții fizice sau diete. A trebuit să-mi reînnoiesc garderoba și să cumpăr haine mai mari cu o mărime. Apoi m-am mai îngrășat încă o mărime... Aș fi putut continua să mă îngraș, dar o prietenă mi-a spus despre capsulă Keto Diet și m-a sfătuit să le iau zilnic. De asemenea, m-a sfătuit și să beau mai multă apă. Sincer, nu credeam că voi obține rezultatul sugerat de produs. Imaginați-vă surprinderea mea când am încăput în hainele vechi după doar o lună! Mai mult, mă simt mai puternică și plină de energie! Pielea mea arată mult mai tânără. Nu știu dacă e datorită lui Keto Diet sau este doar o coincidență, dar nu poți păcăli cântarul! În plus, parcă am devenit cu zece ani mai tânără!

CUM FUNCȚIONĂM?

KD

Comandă acum și primește reducerea

Așteaptă apelul specialistului nostru pentru confirmarea detaliilor

Nu trebuie să plătești nimic până când primești produsul prin poștă sau curier

Nu e nimic mai plăcut decât să slăbești cu ajutorul acestui
KETO DIET

Ajută-ți corpul să scape de greutatea în exces!

Preț vechi:318RON

PREȚ NOU:
159RON